Karatagan Padjadjaran

Karatagan Padjadjaran

PAJAJARAN
Universitas di Bandung

1
Pajajaran lambang kamajuan
Panaratas jalan narawangan
Pajajaran panyungsi pangarti
Sajatining harti nu hakiki

Pajajaran tempat nyiar elmu
Ngagayuh panemu nu saestu
Pajajaran mupuk kamekaran
Budi jeung pikiran kaahlian

Pajajaran kagurnita
Sekar Arum kaagungan lemah cai
Hibar sinar Nusantara
Tuduh jalan para seuweu-siwi Nagri

2
PAJAJARAN
Universitas di Bandung

Pajajaran jadi panyileukan
Jiwa nu ngukuhan kaluhungan
Pajajaran ngipuk jiwa sukma
Pahlawan nagara Indonesia

Pajajaran lir cahaya gumilang
Nyingraykeun panghalang alam padang
Pajajaran mancarkeun komara
Ka mancanagara sabuana

Pajajaran pancen dharma
Gemet getem ngalaksanakeun tujuan
Cita-cita nusa bangsa
Panteng keyeng mikangen karahayuan

One thought on “Karatagan Padjadjaran

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s